Hou je van snelle wagens? Dit zijn de populairste auto’s online

Ze zijn de pareltjes onder de auto’s en toch kan iedereen ermee racen: de sportwagens die de hoofdrol spelen in videogames en slots. Ze halen topsnelheden, nemen bochten met gierende banden en het geluid van de brullende motoren klinkt als muziek in de oren van elke autofanaat. En als je crasht, krabbel je gewoon terug recht en start een nieuwe race met een nieuw sportmodel. De mogelijkheden in de virtuele wereld zijn maar zo groot als de fantasie van de speler reikt.

Populairste slot is Drive: Multiplier Mayhem

De grommende 400 pk motor onder de motorkap van de wagen in Drive: Multiplier Mayhem doet je hartslag versnellen. Deze online gokkast van Netent uit 2016 is de favoriet voor wie van flitsende bolides en spanning houdt. Het hele spel passeren de racewagens de revue. Geen man achter het stuur maar wel Jette, een onverschrokken vrouwelijke straatracer. Behalve het mooie design is Drive: Multiplier Mayhem volgens reviewsites een briljante gokkast. Bezoek hier een reviewsite als je meer beoordelingen wil lezen van online casino’s en slots. Nu er zoveel slots op de markt die een autothema hebben, is de recensie van een expert handig om te helpen de juiste keuze te maken.

Chevrolet Camaro populairste snelle auto in videogames

De populairste wagen gebruikt in videogames is de Volkswagen Beetle maar als racewagen is hij minder geschikt. De Beetle wordt dan ook vooral gekozen in een game als The Simpsons. Andere koek is het met de Chevrolet Camaro Mk.I. Deze stoere Amerikaanse klasbak duikt 198 keer op in videospelletjes en is daarmee de populairste snelle auto. Je kan ermee rijden in onder andere Midnight Club: Street Racing, The Sims, Far Cry en Forza Horizon.

Ford aan de leiding als populairste automerk

Niet Ferrari maar Ford is het meest geliefde automerk in videogames. Zoals de Mustang en die andere klassieker: de Ford Crown Victoria. Je kent hem wel als de typische politiewagen die begin jaren negentig opdook. Ook de Amerikaanse taxichauffeurs reden er toen massaal mee rond. Dit model zie je in 179 games zoals The Walking Dead en The Last of Us.

Populairste Ferrari: 2002 Ferrari Enzo

Drie Ferrari’s zijn ontzettend geliefd bij gamers maar de 2002 Ferrari Enzo spant de kroon. Met zijn 12 cilinder motor, geleend van de Formule 1technologie, is hij het ideale model om mee te racen in Need for Speed, Gran Turismo, Forza Motorsport en 116 andere videospellen. De legendarische Ferrari F40 duikt op in 84 spellen zoals Grand Theft Auto, Carmageddon en Road Burner. De Ferrari F50 uit 1995 maakt kans om de F40 in te halen. Momenteel is hij te zien in 83 videogames. Je kan er onder andere mee rijden in True Crime: Streets of LA en Need for Speed. 

In de virtuele wereld is het dus niet steeds de meest blitse of snelste wagen die het hoogst scoort. Lamborghini bijvoorbeeld is veel minder populair dan de Ford Crown Victoria en zelfs Ferrari moet de duimen leggen voor deze politiewagen. 

Plaats een reactie