Private lease nu ook elektrisch rijden zelfs met een Tesla

Een (elektrische) auto private leasen

Na het zakelijk leasen van een auto, kun je nu ook een auto privé leasen. Er zijn meerdere mogelijkheden met private lease te weten:

  •         Het leasen van een nieuwe auto
  •         Het leasen van een tweedehands auto
  •         Het leasen van een elektrische auto, nieuw of tweedehands

Zelfs het leasen van een Tesla behoort nu tot de mogelijkheden. Zo kun je eenvoudig kennis maken met elektrisch rijden in één van de beste elektrische auto’s die er is.

Volledig elektrisch rijden met de private lease Tesla

Je kunt, zoals gezegd, nu kiezen voor de private lease Tesla. Dat betekent dat je kiest voor volledig elektrisch rijden en bovendien geniet van de voordelen van private leasen. Je rijdt dan één van de beste elektrische auto’s voor een vast bedrag per maand. Het enige dat je zelf nog hoeft te betalen is de stroom die je gebruikt voor de kilometers die je aflegt, de bekeuringen die je met jouw leaseauto krijgt en een eigen risico voor de eventuele schade die je rijdt en die de verzekeringsmaatschappij niet op een ander kan verhalen.

Private lease

Private lease is nu, zoals eerder gezegd, mogelijk voor nieuwe én tweedehands auto’s die rijden op benzine, maar ook voor elektrische auto’s. Het grote voordeel bij het leasen van een auto is dat je een vast bedrag per maand betaald voor de afgesproken lease tijd. Dit is inclusief:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Allrisk verzekering
  • Onderhoud
  • Reparaties
  • Pechhulp in Nederland en Europa
  • Vervangend vervoer

Kies je voor een tweedehandsauto dan worden de lease kosten voor een kortere lease termijn een stuk lager. Zo kan je dus voordeliger leasen met korte looptijd, al vanaf 12 maanden, en blijf je flexibel. Het leasen van een tweedehands auto heeft als groot voordeel dat je je, zoals vaak gebeurt bij de aanschaf van een tweedehands auto, geen zorgen hoeft te maken over onderhoudskosten. Deze zijn bij het leasebedrag inbegrepen.

Elektrische auto leasen

Voor het private leasen van een elektrische auto geldt ook dat je een vast bedrag per maand betaalt voor de afgesproken leasetijd. Dit is ook inclusief de verzekering, onderhoud, reparatie en pechhulp. Wanneer je erover denkt om zelf een laadpunt te laten plaatsen bi jou thuis, word je via één van de contacten van het leasebedrijf geadviseerd zodat je precies weet welk laadpunt het beste bij jouw auto én de toekomst past. Ook installeren ze het laadpunt vakkundig bij jou thuis en krijg je uitleg hoe je thuis kan laden. Je kunt bovendien gebruik maken van de laadpas. Met deze pas is het mogelijk om jouw elektrische auto bij openbare laadpalen op te laden. De kosten van het laden worden een maand later verrekend.

Kiezen voor een Tesla met private lease

Je kunt, zoals eerder al gezegd, ook kiezen bij private lease voor een Tesla. Dat betekent dat je 100% elektrisch rijdt in één van de beste elektrische auto’s van dit moment. De Tesla is één van de meest luxe modellen en vanwege de goede rijeigenschappen enorm gewild. De Tesla Model 3 wordt op dit moment het meest verkocht en is ook erg gewild als leaseauto. Door de metalen constructie is de veiligheid in elk geval uitstekend te noemen. Daarnaast is de Tesla Model 3 een super stille, snelle sportieve auto en nieuw te leasen met een looptijd en kilometerbundel naar keuze, voor een vast bedrag per maand. Je krijgt naast alle extra’s bovendien gratis het Athlon protectie plan, waarbij je het contract kosteloos kunt opzeggen bij onverwachte persoonlijke omstandigheden.

Plaats een reactie