Auto Huren Mallorca

Heb je binnenkort een uitstapje naar het Spaanse eiland Mallorca op het programma staan? Dan ben je de dagen vast en zeker al aan het aftellen. Daarnaast ben je ongetwijfeld ook bezig met het plannen van jouw vakantie. Je wilt immers wel het nodige van het eiland zien wanneer je er verblijft. Mallorca is misschien niet het grootste eiland, maar het kost je betrekkelijk veel tijd om met de bus overal heen te reizen. Je kunt voor de taxi kiezen, maar dat wordt wel erg prijzig. Een auto huren op Mallorca is daarom verstandiger. Sunny Cars is de beste optie wanneer je een auto wilt huren op Mallorca. Waarom je voor dit autoverhuurbedrijf op Mallorca moet kiezen? Dat vertellen wij je in onderstaande tekst.

Autoverhuur Mallorca

Altijd all-in

Sunny Cars werkt uitsluitend met all-in prijzen. Dus geen verborgen kosten.

Altijd in de buurt

Met 19 vestigingen op Mallorca altijd in de buurt, ook op het vliegveld.

Optimaal verzekerd

Schade? Geen probleem Sunny Cars betaalt je eigen risico zelfs terug.

Klanttevredenheid

Sunny Cars scoort gemiddeld een 9.0 op gebied van klanttevredenheid.

Alle verzekeringen inbegrepen

Bij menig autoverhuurbedrijf word je verrast met kosten voor verzekeringen. Dit is bij Sunny Cars niet het geval. Wil je een auto huren op Mallorca? Dan mag je ervan uitgaan dat alle verzekeringen zijn inbegrepen. Zo ben je verzekerd van een schadeverzekering, maar wordt ook schade aan glas, banden, bodem of het dak vergoed. Bovendien is de door jou gehuurde auto op Mallorca vergoed tegen diefstal.

Je regelt alles voor vertrek

Een auto huren op Mallorca kun je bij aankomst op het vliegveld regelen. De kans is echter groot dat je hier dan geen zin meer in hebt en direct wilt genieten van jouw vakantie. Dit kan door een auto te huren bij Sunny Cars. Je regelt namelijk alles voor vertrek al. Ter plaatse is het enkel een kwestie van het invullen van jouw gegevens, het huurcontract lezen en het tekenen van de overeenkomst. Een auto huren op Mallorca was nog nooit zo makkelijk!

Aanbiedingen bekijken

24/7 support, ook bij auto huren op Mallorca

Een auto huren op Mallorca bij Sunny Cars is een verstandige keuze. Dit komt onder meer door de 24/7 support die het bedrijf aanbiedt. Je kunt hierdoor zorgeloost met jouw huurauto over het Spaanse eiland rijden. Gaat er onverhoopt toch iets mis? Geen probleem, want je kun Sunny Cars 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereiken op het Nederlandstalige noodnummer.

Goede beoordeling van andere huurders

Ben je niet bekend met Sunny Cars? Dan wil je ongetwijfeld weten wat andere toeristen te vertellen hebben over dit bedrijf. Voor wat betreft een auto huren op Mallorca scoort dit verhuurbedrijf ontzettend goed. Met de beoordeling van Sunny Cars zit het overigens wel goed. Zo scoort het bedrijf zowel op Trustpilot als op eKomi een 9,0 op basis van tienduizenden beoordelingen.