Auto huren Curacao

Ga je binnenkort op vakantie naar Curaçao? Dan heb je iets om naar uit te kijken! Een vakantie op dit eiland is namelijk ontzettend gaaf. Je kunt er immers van alles zien en doen. Wil je alle hoeken van het eiland zien tijdens jouw vakantie? Dan is een auto huren op Curaçao zeker een aanrader. De kans is groot dat je voor vertrek al een auto geregel wilt hebben. In dat geval doe je er goed aan een auto te huren bij Sunny Cars. Waarom? In de onderstaande tekst zetten wij de grootste voordelen van dit verhuurbedrijf op een rijtje!

Autoverhuur curacao

Altijd all-in

Sunny Cars werkt uitsluitend met all-in prijzen. Dus geen verborgen kosten.

Altijd in de buurt

Met 19 vestigingen in Curacao altijd in de buurt, ook op het vliegveld.

Optimaal verzekerd

Schade? Geen probleem Sunny Cars betaalt je eigen risico zelfs terug.

Klanttevredenheid

Sunny Cars scoort gemiddeld een 9.0 op gebied van klanttevredenheid.

Direct duidelijkheid over de prijs

Wanneer je een auto huurt op Curaçao wil je natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Wat dat betreft ben je bij Sunny Cars aan het juiste adres. Dit verhuurbedrijf werkt namelijk met all-in autoverhuur op Curaçao. Dit betekent dat jouw auto altijd volledig verzekerd is. Bij aankomst op het eiland is alles voor een auto huren op Curaçao dan ook al geregeld. Je betaalt alleen nog een toeslag voor enkele extra’s, zoals een kinderzitje. Bij een auto huren op Curaçao via Sunny Cars weet jij dus direct hoeveel het jou gaat kosten.

Auto Huren Curacao

Auto huren op Curaçao zonder problemen

In sommige landen is het huren van een auto niet zonder risico. Een auto huren op Curaçao is dit echter wel. Althans, wanneer je de auto huurt via Sunny Cars. In dat geval ben je namelijk verzekerd van een auto in topconditie. Je kiest overigens niet zelf een auto uit. Bij Sunny Cars reserveer je namelijk een auto uit een bepaalde categorie. Bij een auto huren op Curaçao blijft het dus nog even een verrassing wat voor een type er straks voor je neus staat. Je hoeft je echter geen zorgen te maken over de kwaliteit van het voertuig. Ook op het gebied van verzekering is alles tot in de puntjes geregeld bij een auto huren op Curaçao via Sunny Cars.

Aanbiedingen bekijken